9578 poze   188069 vizite
Albume
0-contact01 Hranitori si adaposturi pt pasarele1-Orasul meu2-1 Regionalisme din MM   MM-drumetii2-Case si anexe vechi din lemn-MM3-Case si oameni in trecut- MM4-Obiceiuri_traditii si serbari - MM5-Case si anexe noi-lemnAmintiri dinainte de 1989-1   Amintiri dinainte de 1989-2Arbori exotici - 1Arbori exotici - 2arbustiarbusti exoticiatunci-acum si for ever youngBancuri si voie buna   sa zimbimburuieni comestibile_medicinale   LEACURI din batrinicase deosebitecase ecologice in arhitectura verde   exterioare_case eco-verzi   interioare_case eco-verziCiuperci   ciuperci comestibile   ciuperci deosebite   ciuperci mortaleCorbulDecoratiuniDecoratiuni pt Paste simple dar frumoaseDiaspora RO-vot 2014 _ stiri diversedin Balcon   noriiDiverse 1 - PlimbariDiverse 2 - Gradina cu floriDiverse 2 - Gradina cu frunzeDiverse 3 - DiverseElicoptere militare   Elicoptere civile   elicopterului-istoriaEMOTII_expresii-gesturi-stari   emotii-mici explicatiiFigurine culinareFluturi si insecteFotografii inedite-1   fotografi faimosi   fotografii inedite din istorie   fotografii inedite vechi   Fotografii inedite-2   fotografii inedite-3frumuseti cu aripiGRUP-marionette si papusi_scenaILUZII opticeISTORIE si CULTURALillylocuriMARIONETTEOameni remarcabiliORIGAMI-realizate-de-minePAPUSI de mina_teatruPasari din RO - imagini individuale   Pasari din RO-instananee 1Plante carnivoreplante-exotice_condiment-1plante-exotice_condiment-2poze_vechi   Romania vecheRetete gustoaseSCORPIONIUTILE diverse-diverse aspecte

membru din 3 februarie 2014

MM-drumetii

cei care arunca peturile,cutiile de conserve,bidoanele de ulei,ambalajele,hirtiile etc. la container,sint bineveniti...celorlalti:relaxare deosebit de placuta,la ei acasa,alaturi de peturile,cutiile de conserve,bidoanele de ulei,ambalajele si hirtiile lor!
Ponorul Izei; Monument al naturii Parcului Naţional Munţii Rodnei;din Săcel.Scopul  este cel de protecţie a ponorului Izvorului Bătrâna care formează peştera şi Izbucul Izei.
Ponorul Izei
Peştera Izvorul Albastru al Izei; la 1.310 m,pe versantul N al Vf. Bătrâna.L=2.400 m;in loc.Săcel.Prezintă calcare ce datează din epoca mijlocie a paleogenului
Peştera Izvorul Albastru al Izei
Izbucul Izvorul Albastru al Izei; in Săcel
Izbucul Izvorul Albastru al Izei
Cheile Babei; (în comuna Coroieni, satul Baba)Monument al naturii,sunt chei epigenetice săpate de pârâul Poienii la străbaterea calcarelor epicontinentale eocene. Versantul stâng este stâncos,cu mici cariere rezult
Cheile Babei
Pădurea de larice Kugli; Rezervaţie naturală in sat Coştiui;Larix decidua,cu vârstă cuprinsă între 125–150 de ani,cu diam. de 80–90 cm şi înălţimea de cca.35 m.
Pădurea de larice Kugli
Pădurile seculare de la Strîmbu Băiuţ; Rezervaţie naturală forestieră;O bună parte a acestor păduri au fost identificate ca “Păduri Virgine şi Cvasivirgine”
Pădurile seculare de la Strîmbu Băiuţ
Ursul brun; in padurile de la Groșii Țibleșului
Ursul brun
Pădurea din Groşii Ţibleşului; pădure virgină şi seculară de fag,viitor patrimoniu UNESCO
Pădurea din Groşii Ţibleşului
Căprioare; in pădurea de la Ronişoara
Căprioare
Pădurea Ronişoara; Rezervaţia naturală din Rona de Sus este constituită din arborete de gorun.Fauna este reprezentată prin: cerb – Cervus elaphus, căprior – Capreolus capreolus şi mistreţ – Sus scrofa.
Pădurea Ronişoara
Lacul Morărenilor; s-a format printr-o alunecare de teren.Lacul aflat la început de formare a sfagnetelor este un habitat rar în Romania;este situat in sat Breb,sub Creasta cocoşului.
Lacul Morărenilor
Parcul Natural Munţii Maramureşului; e inclus în topul mondial al zonelor „de neînlocuit”.Cuprinde teritoriul administrativ al:Vișeu de Sus,Borșa,Bistra, Petrova, Ruscova,Repedea,Poienile de sub Munte,Moisei,Vișeu de Jos,Leordina.
Parcul Natural Munţii Maramureşului

Comentarii album • 12
Nume:LISANDRU 20 februarie 2019  
Si tot ce ai postat este superb!!!
Răspunde Raportează
LISANDRU 20 februarie 2019  
Totul depinde de OM!!!
Răspunde Raportează
LISANDRU 27 ianuarie 2019  
Extraordinar de frumos!!!
Răspunde Raportează
Anca10 20 februarie 2019  
nu mai e ce a fost dar exista inca zone ccare au scapat de defrisari si sau conservat...
Răspunde Raportează
anonim
marta 14 noiembrie 2014  
Superb!
Răspunde Raportează
Anca10 14 noiembrie 2014  
fara exagerare,chiar sint peisaje superbe......ele va astepta sa le vedeti si simtiti pe viu....
Răspunde Raportează
mariosro 15 octombrie 2014  
foarte frumos. multumim.
peisaje foarte frumoase!
multe drumetii frumoase in continuare!
Răspunde Raportează
Anca10 15 octombrie 2014  
ma bucur ca va place albumul!drumetiile sint pt toti care vor sa se bucure de natura...
Răspunde Raportează
mariosro 15 octombrie 2014  
asa este...pe unele din aceste drumetii am fost,pe altele urmeaza sa merg de acum.
Răspunde Raportează
FELICITA 11 octombrie 2014  
Frumoase peisaje.
Răspunde Raportează
Anca10 11 octombrie 2014  
MM are peisaje de vis;pozele vor sa dea doar o Idee despre ceea ce ochii pot sa vada si sufletul poate sa simta.
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.